Monday, March 06, 2006

...

Tühjus, kõikehaarav tühjus. Tühi nagu Iiahile kingitud õhupallinarts, mida ta õhinal potist välja-potti tõstis. Laena motivatsiooni, Vanemuine. Totaalne mot.puudus kõigilt tegutsemisaladelt. Mis tingib omakorda sellise vastik-tüdinud suhtumise et ah-jätke-mind-rahule kõik-ümberringi-on-nii-nõmedad jnejnejne teate isegi. Ehkki kainelt mõtlema hakates ple ju ümbruskond teps mitte oluliselt haigem ja mõttetum kui sa ise osakesena seetsinasest ühiskonnast. Isegi mitte päris see tunne, et ah, peatage maakera, ma tahan maha. Ka maakeralt mahamineku motivatsioon puudub. Vaevalt et kusagil parem on kui kuskil mujal. Või misiganes. Kosovosse rahuvalvemissioonile võiks minna. Selle motivatsiooniraasukese kaabiks vast kokku.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ulvi, tead Sa kui palju saab inimeseloom oma meeleolu tarbeks ära teha oskusliku toiduvalikuga?
Kindlasti tead. Äkiste paraaegu paastuajal, võtad pisikese tüki parmesani juustu, paned saia peale, sulatad ära ja sööd. Kõrvale soovitaksin kahte lonksu -mitte peatäit- korralikku õunaveini. Kui kõik aminohapped ja vitamiinid ja ormuselemendid keres on parlanksis, on kere kohe poole õnnelikum.
Või võta mõni soodsa hinnaga mereand, kasvõi kalmaar (tädi Effie)...
Ise veel bioloog ja viriseb...
Katseid on vaja teha, ka enda meeleoludele sobiva toitumise leidmisel.

9:51 AM  
Blogger ulvi said...

Oi, tähh selle menüü eest, ma kohe mõtlen selle peale (kas ma parmesani juustu võiks asendada millegi meeldivamaga?).
Virisen jah ja kuidas veel ja teen seda ilmselt mõnda aega. Kuniks inimesed mu ümber normaliseeruvad või ma Kosovosse rahuvalvemissioonile pääsen.

1:05 AM  

Post a Comment

<< Home