Wednesday, February 20, 2008

Kolmekuningast on nüüd hulka aega möödas ja ega või kindel ollagi, kas ma enne jrgmist kolmekuningat siia enam kribada jõuangi. Igatahes mineva aasta sain ma ennustamisega suure forelli, närvikõdi ja hea une - ekstaole, uni oli tõesti nii hea, et ma nii mõnesssegi loengusse ei jõund ja nendes, kuhu jõudsin, oli tihtipeale ka päris hea. Tegelikult on mul uni alati hea olnud - hommikutundidel, just siis, kui ärkama peab. Kui neid teisi ennustusi vabalt v kitsamalt tõlgendada, siis läks kah täppi. Selleks aastaks sain armastust ja armastust ja palju päikest. No bliuone, eksole. Mitte etma kurdaks. Täna, muide, oli väga ilus päike väljas.

Vpeal jõudis veel üks rahvuslik kirgiküttev suursündmus - eurolaul - ära toimuda. Muarust lähevad laulud iga aastaga üha masendavamaks ja ilmselt peaks edaspidi selle püha ürituse saatel samuti üritama midagi meelierutavamat teha, nagu nt Külli, kes selle saatel õhinal tõlkis mingit suhteliselt nüri mikrobioloogilist teksti. Pmõtselt oleks piisanud ju ainult esikolmiku laulude ettelaskmisest, ülejäänutel ei old mingit nägu ja tegu. Lõpptulem ka meeli ei erutanud, ehkki muarust on väga sümpaatne liigutus saata pärast kõike seda, mida me oleme palehigis üritanud edasipääsemiseks teha - saata häid/mitteniihäid lugusid, mida esitavad noored kenad tibid, kes oskavad/ei oska laulda, noori meha, kes oskavad laulda - saata siis veel see läbiproovimata variant ehk siis kamp mitteniiapetiitseid vanu mehi, kes suurt laulda ei oska, mingi suhtkoht mõttetu looga. Selline demonstratiivne mütsiga löömine, ehkki iial ei või kindel olla, kuhu see müts lööb. Aga visaku esimene kivi -jms-sõnad ehk kesse ikka eurovisiooni mingiks lauluvõistluseks enam peab v kes seda üldse tõsiselt võtab. St kindlasti keegid kuskil võtavadki ja mitte vähe ja tahvad nüüd sellepeale rahvust muuta. Minul tekkis tõsine rahvusidentiteedikriis siis, kui me eruovisiooni võitsime. No võitnud me juba oleme, kaotanud samuti, seega Kreisiraadio asja hullemaks niikuinii enam muuta eisaa.

Jrgmine suursündmus on siis presidendi vastuvõtt ja õnneks pole selles seebiooperis pidanud pettuma. Imekombel pole mul sel aastal isegi ühtegi konkureerivat üritust sel ajal, malev on oma ellujäämiskursused ilmselt kuhugi vähemjumalavallatule perioodile lükanud. Alati jääb see võluv võimalus, et katseplaanis midagi tekib, ehkki kiiremad ajad on juba möödas. Mis ei välista poolepäevase etteteatamisega mingite ekspromtanalüüside võtmist.

Rääkimata sellest, et tglt tuleks palehigis tööd kokku kirjutada.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home