Monday, July 16, 2007

Töööö III

Need lõunaeurooplased on ikka hullud küll.

Eile, minu vahetuse lõppedes, tuli Baltica raames siia sisse umbes sada kreeklast - ja mõned valgevenelased ka, aga nemad ple mainimisväärt, nad on meeldivalt pretensioonitud ja tagasihoidlikud. Suurema sahmaka sai endale kaela küll Jane, kes pidi lahendama peadmurdva matemaatilise ülesande kuidas majutada mehed ja naised nii, et need mehed ja naised, kes paaris pole, ei satuks ühte tuppa, sest seda ei tohtinud mingil tingimusel juhtuda. Lõpuks nad ikkagi tubadesse said. Täna tuli üks neist minult küsima käterätti. Ma imestunult, et kas siis toas ei olnudki, mispeale tegelane teatas iseenesestmõistetavalt, et jah, aga et ta on seda juba kasutanud. Püha müristus - Janega konsulteerides sain teada, et pesuvahetus on muidu pikaajalistel klientidel 2x nädalas, aga kui klient tahab, siis tuleb ikkagi anda. Õudne!

Siis tuli seesama tegelane peagut pesuväel siia alla kohvimasinasse; kuivõrd tal oli kena päevitunud ja musklis keha, siis ma leidsin, et selline vaatepilt ei tohiks küll kellegi sündsustunnet riivata.

Muidu on nad küll nunnud ja armsad, aitasid mul eila linnas ratast üle kraavi tõsta ja puha. Öösel läheb ilmselt raskeks, sest eilaöösse olla nad tubades pilli mänginud ja laulnud - peaks nad Pirosse v kuhugile saatma, kus kaaspublikum sellist teguviisi rohkem hinnata oskaks kui siinsed ülejäänud kliendid.

Niih, nende siinne rühmajuht tuli neile järgi, targu tund aega varem, kui neid vaja välja saada oleks, sest nad pidada pidevalt igale poole hilinema, kurtis ta. Tõsi ta on, ei läinud tundi aegagi - kõigest kolmveerand - kui kõik kreeklased kenasti alla jõudsid ja minema said. Kui nad mingil üsna öisel ajal tagasi jõudsid, siis nende lapsehoidja kinnitas, et nad on täna väga väsinud, et tulid isegi peolt varem ära - eks nad olla eile poole hommikuni välja toas lärmanud ja hommikul vara pidanud tõusma, küllap nendegi vedru käib maha, arvas ta. Ma ei tahaks teada, millised nad üleskeeratult on, sest käisin neid juba korrale kutsumas, toast tulevad heliefektid ei jätnud kaksipidi mõistmist, et tegemist võiks olla millegi muuga kui lõbusa seltskonna väga elava lämisemisega.

Ja ma saan endale ülejrgmise nädala reede vabaks, niiet saab korra folgil kah ära käia. Ega ma tglt väga palju pikemaks sinna jääda tahagi.

Telekast enam midagi vaadatavat ei tule, posti kah veel ple, niiet kuulan uimasuse peletamiseks goote - ütlemata mõnus plaat on.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

uvitav, kas lõunarooplased Piros skinnidelt peksa ei saa? Või saab Piros peksa ainult küllaldases vähemuses tõmmu/karvane olles?

4:31 PM  
Blogger ulvi said...

teat, minuarust skinnidel mingit erilist loogikat eiole, a eksnad norivad vast kah ikka seal, kus pot vähem vastupanu kohata võiks

11:18 PM  

Post a Comment

<< Home