Monday, August 18, 2008

Poliitkaja

Krt see kommentaariumites hädaldamine ajab vaikselt närvi. Astusin oma põhimõtetest üle ja olen siiski viimase nädala jooksul osade gruusia-vene konfliktiteemaliste postituste komme lugend. Sest mõned üksikud pärlid on ikkagi silma jäänd. A mõtlen konkreetselt komme, kus hädaldatakse, et olge vait ja ärge venema vastu midagi öelge ja oidke madalat profiili jne, muidu tullakse meile kallale. No halllooo, venemal ei ole vaja otsida ettekäänet, kuita meist üle sõita tahab, mittemingit vahet ei ole, kasme ütleme midagi kellegi poolt v vastu v üldse vait oleme. Pronkssõdur on juba täiesti piisav ja toidab pikalt, kõik muu on lihtsalt boonus, mitte enam põhjus. Boonusi, mis seal salata, muidugi koguneb - need va vabatahtlikud, kes põhjustasid segaseid ja kaheldavaid uudistenupukesi ja kelle konkreetsest tegevuskavast seal kohapeal pole ma veel ikka selgelt aru saanud, aga kaudsed märgid lasevad aimata, et see on üks kuradi kahtlane bisnis seal. Igatahes kogu selle iseenesest kiiduväärt ettevõtmise logistiline ja meediapool oli üks totaalne krahh olnud.

Aga paanikaks ple ikkagi põhjust, sest tundub, et suurel naabril on hetkel veidi valusamaid konnasilmi - Ukraina on ennast tagajalgadele ajand ja Poolasse rajatavast raketikilbist ei saa kohe kuidagi mööda vaadata.

Ilmselt lähen homme st kellaajaliselt täna juba vastavateemalist loengut kuulama, eks siis saab täpsema pildi, kes-kas-kus-kuidas-miks-jne.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home